Bouwadvies

De Groot Bouwbegeleiding is een bedrijf wat zich bezig houd met de begeleiding van (bouw)werken en aanverwante bouwwerkzaamheden.
 
De (project) bouw ( en proces) begeleiding is mijn sterke kracht en hier haal ik mijn energie uit,door vooruit te zien en open te staan voor innovaties.

Ik verhuur mezelf tevens als projectmanager bij een bouwbedrijf, en daarnaast richt ik me op andere werkzaamheden als hieronder omschreven. 
 
Van het begeleiden van "kleine"verbouwing tot bijvoorbeeld het compleet regelen van gehele voorbereidingstraject om te komen tot omgevingsvergunning en offerte aanvragen van (onder)aannemers en de daarbij horende contractvorming.
En natuurlijk indien gewenst gevolgd door de begeleiding in de uitvoering, om zo de opdrachtgever compleet te kunnen adviseren / begeleiden en te zorgen voor een gestructureerd proces .
 
Het bedrijf richt zich, naast de (project) bouwbegeleiding, vooral op de particuliere markt, en dan vooral op de ver-aan- en nieuwbouw van woningen en op de kleinschalige utiliteitswerken, hierbij valt te denken aan ver-aan- en nieuwbouw van kantoor-en bedrijfsruimte.

De Klantwens staat voorop! 


Aangesloten bij de BBAN groep, zie www.bban.nl