Over mezelf

De meeste mensen zullen het wel herkennen: men heeft een plan om te bouwen of te verbouwen, maar weet eigenlijk niet waar te starten. Stapt men rechtstreeks naar een willekeurige aannemer, dan is elke vorm van concurrentie meestal direct verdwenen en dat kost de klant vaak veel extra geld. Indien men een onafhankelijk “tussenpersoon” in de arm zou nemen, die weet hoe het gaat in de bouwwereld, dan kan dat veel geld, zorgen en ellende besparen. Natuurlijk kost het in de hand nemen van een deskundige in eerste instantie geld, maar uiteindelijk zal hij dit “dubbel” terugverdienen voor de klant en daarnaast kan hij u veel narigheid en kopzorgen besparen.

Ik heb in de afgelopen jaren gezien dat er veel mensen zijn teleurgesteld of, erger, benadeeld omdat men met de verkeerde personen of bedrijven in zee is gegaan. Mijn vingers jeuken om hier wat aan te doen.

Ik bied mijzelf aan als deskundig en  onpartijdig adviseur / bouwbegeleider. Daarbij kan ik werken op uurbasis, maar het is natuurlijk ook mogelijk om vooraf een prijs vast te stellen, die hoort bij de besproken werkzaamheden. Ik ben “geboren” in een aannemersfamilie en ben jarenlang bij de zaak betrokken geweest, dus bouwen en alles wat daarbij komt kijken is mij echt met de paplepel ingegoten.

Na mijn bouwkundige opleiding ben ik begonnen als timmerman en ik groeide al snel door naar de functie van uitvoerder; hierdoor heb ik ruime ervaring kunnen opdoen in het sturen en bewaken van het bouwproces.

Daarna heb ik vanaf 2003 als projectleider gewerkt en zo ook veel contacten opgebouwd met architecten, adviseurs en gemeenten.
Mijn ervaring is dat door vooral in het voortraject veel energie te steken er een veel grotere kans op succes is. In ieder geval levert dat een gefundeerd en gestructureerd proces op.

Uit marktonderzoek is gebleken dat er veel behoefte is bij particuliere opdrachtgevers om een onafhankelijk deskundige in de arm te nemen, zodat de opdrachtgever minder zorgen heeft en een goed gevoel overhoudt aan de(ver-)bouw(ing) van zijn of haar “droom”.
Aangezien ik een kantoorruimte aan huis heb, is het mogelijk om de vaste kosten erg laag te houden waardoor ik mijn diensten kan aanbieden tegen een scherp tarief. Uiteraard maak ik graag een afspraak bij  u zodat  u zelfs iet de deur uit hoeft, met als doel ontzorgen!

Maak NU een geheel vrijblijvende afspraak en ervaar zelf de vele voordelen voor u als klant! 

 

Cornelis de Groot